Twitter
Instagram

Világkörüli hajóút

Világkörüli hajóút - Németország - Hamburg
Világkörüli hajóút
Világkörüli hajóút
Ellátás: Teljes ellátás
Közlekedés: egyéni
Időpontok száma: 1 időpont
Lead
117 nap / 116 éjszakaAIDAauraVilágkörüli hajóút
Leírás

AIDA Kreuzfahrten:

A hajótársaság története 1960-ra nyúlik vissza. A német piacon az AIDA a legnagyobb társaság, melynek flottája 13 hajóból áll. A világ különböző térségeiben számos útvonalon közlekednek, melyek között a Földközi-tenger, Észak-Amerika, Karib térség, Kanári-szigetek, Észak-Európa és a Közel-Kelet is megtalálhatók. A hajózás aktív, nem mindennapi élményét nyújták, különös hangsúlyt fektetve a wellness- és fitness tevékenységekre, melyekről az AIDA Spa & Sports gondoskodik. Számos szórakoztató program, minőségi gasztronómiai kínálat gondoskodik a feledhetetlen élményekről.

AIDAaura:

Az AIDAvita testvérhajója fantasztikus nyaralást ígér egyesítve az AIDAvita és az AIDAcara szolgáltatásait egy igazán egyedi környezetben. A Markt Restaurant, a Selection Restaurant és a Calypso Restaurant ízletes kínálatát a tengeren, napernyők alatt élvezheti.A további felejthetetlen pillanatok garanciája a Anytime bárból megcsodálható naplemente látványa.Az AIDAaura egyedülálló stílussal és családias hangulattal várja Önt!

Kikötési helyszínek és időpotok:

Az útvonalak és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Árak, fizetési feltételek:

Kérjük nyissa meg fizetési aloldalunkat ezen a linken!

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik – ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél , vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

Az ár tartalmazza
Választható indulási időpontok:
2018. október 8.Utazás időtartama:
118 nap / 117 éjUtazás útvonala:
Hamburg, La Coruna, Postage / Leixoes, Madeira, Sao Vicente - Kapverden, Salvador, Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Montevideo, Buenos Aires, Puerto Madryn, Ushuaia , Ushuaia , Punta Arenas, Puerto Montt, San Antonio, San Antonio, Robinson Crusoe, Osterinsel, Tahiti, Bora Bora, Apia, Lautoka, Port Vila, Mystery Island, Île des Pins, Nouméa, Sydney, Sydney, Burnie, Melbourne, Fremantle, Fremantle, Mauritius/Port Louis, Mauritius/Port Louis, Mauritius/Port Louis, Mauritius/Port Louis, Le Port, Ehoala, Richards Bay, Durban, Port Elizabeth, Kapstadt, Kapstadt, Lüderitz, Walfischbucht, Walfischbucht, Dakar, Tenerife, Lisbon, Honfleur, HamburgKikötőbe való utazás és visszautazás:
egyénilegHajó megnevezése:
AidauraElhelyezés:
a választott kabin kategóriábanEllátás:
teljes ellátás italfogyasztással*
Szállás

AIDAaura

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.