Twitter
Instagram

Veneto & Dolce vita Jesoloban

Veneto & Dolce vita Jesoloban - Olaszország - Adriai riviera - Lido di Jesolo
Veneto & Dolce vita Jesoloban
Veneto & Dolce vita Jesoloban
starstarstar
Ellátás: Félpanzió
Közlekedés: autóbusz
Időpontok száma: 1 időpont
Program
1. nap: Budapest-Portogruaro-Lido di JesoloElutazás Szlovénián át Olaszországba.Kora délután rövid látogatás a jellegzetes árkádos, pálmafás belvárosáról is ismert Portogruaro festői kisvárosában. A középkori hangulatú városközpont különleges szépségét a velencei stílusú gótikus paloták biztosítják. A főtéren megtekintjük a városháza épületét, valamint a város jelképét a harangtornyot és a darumadarakkal díszített kutat. A várost átszelő Lemene folyó mentén megnézzük a vízimalmokat, majd utazás Lido di Jesolo tengerparti üdülővárosába. Szálláshely elfoglalása.
2. nap: Asolo-Cima Grappa-Bassano del GrappaUtazás Itália egyik múltidéző városába, mely költők, írók, művészek közkedvelt tartózkodási helye volt az  évszázadok folyamán. A festői fekvésű Asolo belvárosában, mintha megállt volna az idő. Freskókkal díszített házfalak, zöld zsalugáteres ódon épületek, hangulatos kis utcák köszöntenek itt bennünket. Miután magunkba szívtuk a város különleges hangulatát, folytatjuk utunkat Észak-Olaszország egyik legjelentősebb első világháborús kegyhelyére. A Monte Grappa 1775 méteres magaslatáról gyönyörű látvány nyílik az észak-olasz síkságra, a Brenta és a Piave folyók völgyeire. A Grappa-csúcson 1935-ben monumentális emlékművet emeltek a 12.615 áldozat emlékére, mely számos magyar elesettnek is végső nyughelye. Következik Bassano del Grappa, mely az első világháború emlékeit őrzi. A közeli Grappa-csúcs környékén vívott, sok áldozatot követelő harcok elesetteinek emlékére nevezték át a régi nevéről Bassano Venetoról. A Brenta-folyó két partján helyezkedik el, és legismertebb látványossága az Andrea Palladio tervei alapján, fából épült, fedett Régi Híd. A város a törköly pálinkáról, „grappa” híres, melyet a városban található üzemben meg is kóstolhatunk majd.
3. nap: Treviso-Roncade kastélyPihenés a tengerparton vagy félnapos fakultatív kirándulás. Késő délután kirándulás a „vizek városába”. Treviso nemcsak látnivalói miatt érdekes, a környékről ered a prosecco, és itt találták fel a tiramisut az 1970-as években. Belvárosi séta a hangulatos belvárosban (Dóm, Piazza dei Signori), majd látogatás a mediterrán hangulatú, tornyokkal védett Roncade kastélyban. Az impozáns kastély megtekintése után a pincészetében tölgyfahordókban érlelt borokat kóstolhatunk meg. (Ár: 20EUR/fő) Visszaérkezés a szállásra az esti órákban.
4. nap: Burano-Murano-VelenceMa a laguna szigeteket és az "Úszó várost" ismerhetik meg. Punta Sabbioniból bérelt hajóval indulunk szigettúránkra és velencei városnézésünkre. A közös városnéző séta után délután szabadprogram, és fakultatív gondolázási lehetőség. Búcsú a cölöpökre épült várostól és visszautazás a szállásra az esti órákban. (Ár: 40EUR/fő)
5. nap: Lido di Jesolo-BudapestDélelőtt szabadidő a tengerparton, majd hazaindulás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.
Árlista
Utazás: autóbusszal, Szállás: hotel ***, Ellátás: félpanzió Részvételi díj: 05.hó: 69.900,- Ft/fő, 09.hó: 77.900,-Ft/fő 
Egyágyas felár: 18.000,- Ft/fő Gyermek ár: 59.900,- Ft/főBiztosítás: 2.825,- Ft/fő Sztornó biztosítás: 1,5%
Tájékoztató a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:hamarosan feltöltésre kerül!
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
*A fakultatív kirándulásokon való részvétel valamint a magyar nyelvű tárlatvezetéseken való részvétel nem kötelező, az egyes helyszínek és múzeumok egyénileg is meglátogathatóak.
Utazás: emelt szintű autóbusszal, - video-, vagy DVD, büfé.Indulás: Budapest, a Déli pályaudvar - Koronaőr köz  TÉRKÉP
Felszállási lehetőségek:Budapest-Déli pu., Koronaőr köz 05:30 Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km  06:15Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO  07:00Balatonlelle-Marche  07:35Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:00
Az ár tartalmazza
Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Strandszervíz
Az ár nem tartalmazza
Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás, Fakultatív programok, Idegenforgalmi adó - helyszínen fizetendő, Belépők, Adó - Vevő

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.