Twitter
Instagram

SZÍNHÁZLÁTOGATÁS BUDAPESTEN-GYŐRBŐL

SZÍNHÁZLÁTOGATÁS BUDAPESTEN-GYŐRBŐL - Magyarország - Budapest
SZÍNHÁZLÁTOGATÁS BUDAPESTEN-GYŐRBŐL
SZÍNHÁZLÁTOGATÁS BUDAPESTEN-GYŐRBŐL
Ellátás: Önellátás
Közlekedés: autóbusz
Időpontok száma: 1 időpont
Leírás
Színházlátogatás Budapesten sétahajózással és a Világ Múmiái kiállítással


Autóbuszos kirándulás Győrből
 

Időpont: 2018. október 13. (szombat)
Utazás: autóbusszal
Indulási hely: Győr
További felszállási lehetőségek: M1-Bábolna
Részvételi díj: 11 900 Ft/fő

Indulás Győrből a délelőtti órákban, folyamatos utazás Budapestre. Megérkezést követően lehetőség lesz megtekinteni a Világ Múmiái kiállítást (a legnagyobb múmiagyűjtemény, a testeket és tárgyi leleteket számos múzeumtól, egyetemtől, tudományos szervezettől és magángyűjteményekből kölcsönözték, hogy a nagyközönség szemtől szemben találkozhasson a történelem ezen különleges emlékeivel), vagy szabad program biztosított a belvárosban.

Kora délután sétahajózás a Dunán, a Margit-hídtól a Rákóczi-hídig és vissza, kb. egy órás időtartamban. 15:00 órától a DÉLUTÁN A LEGJOBB című zseniális vígjátékot tekintjük meg a Vidám Színpadon Straub Dezső, Böröndi Tamás, Götz Anna főszereplésével !

A színdarabról: A mai kor vígjátékíró zsenije Ray Cooney tökéletesen ért a legjobb vígjátéki helyszín, szituáció és közeg kiválasztásához. Sok remek darabja közül talán ez a legszórakoztatóbb és ha beindul a kacajgyár, a darab végéig nincs is vége a könnyes nevetésnek. Remek vígjáték és sztár szereposztás a csodálatos nézőterű Vidám Színpadon! Milyen sikerre számíthatna az a színdarab, amelyben egy buszsofőr szeretne egy kellemes délutánt eltölteni egy szállodában, de nem a feleségével, hanem mondjuk egy ellenőr kolleginával? Hát… valószínűleg nem ez a történet lenne az, amelynek köszönhetően színháztörténelmi nézőszámokat döntögetne az adott színház. Ugye igazunk van? Azonban, ha ez a csapodár férfi nem egy buszsofőr, hanem az ellenzéki politikai párt egyik ikonikus figurája lenne, a szállodai légyott alanya pedig történetesen épp a regnáló miniszterelnök egyik csinos kis titkárnője, ugye máris mennyire más a gyerek fekvése?! Micsoda izgalom, pláne, ha az erénycsősz politikai amazon is ugyanazon az emeleten vesz ki szobát. Máris bizsereg a tenyerünk, mert itt a hazugság-cunamikba bonyolódott szereplőkre és önfeledt kacagásra kell számítanunk, aminek természetesen vastaps a vége!

Előadás után hazautazás Győrbe, érkezés az esti órákban.

A programok sorrendjének változtatási jogát az utazási iroda fenntartja.

Minimum létszám: 30 fő
 
Az ár tartalmazza
utazás légkondicionált autóbusszal Győrből csoportkisérő az utazás teljes időtartamára 1 órás sétahajózás dunai panorámával színházi előadás
DÉLUTÁN A LEGJOBB című vígjáték megtekintése a Vidám Színpadon
 
Az ár nem tartalmazza
belépőjegy a Világ Múmiái kiállításra: felnőtt 4 400 Ft/fő, gyermek (6-14 éves korig) 2 800 Ft/fő, diák / nyugdíjas 3 500 Ft/fő

 
Szállás
Egynapos autóbuszos kirándulás

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.