Twitter
Instagram

Szfinx-Grand Seas Resort

Szfinx-Grand Seas Resort , Egyiptom, Hurghada, 2018-07-13, -
Szfinx-Grand Seas Resort
starstarstarstar
Időpont: 2018-07-13 - 2018-07-20
Időtartam: 8 nap
Közlekedés: -
Ellátás: -
Utazás típusa: Körutazások
248 090 Ft -35 % 162 150 Ft ()
Utazás száma: 56174618

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

A szervező utazási iroda megjelölése : Szfinx-Grand Seas Resort 4*
Útleírás
Utazási információk
Indulás
péntektől péntekig


Időpont
minden pénteken


Időtartam
8 nap/7 éjszaka


Utazás
Repülővel, az EGYPTAIR menetrend szerinti járataival


Útvonal
BUD/CAI/LXR-HRG/CAI/BUD repülővel, LXR/HRG busszal.


Transzferek
Vendégeink számára az utazás kényelmét, minden esetben légkondicionált autóbuszokkal biztosítjuk.


Elhelyezés
Vendégeink igényeihez igazodva, lehetőséget biztosítunk 3*+ -4* illetve 5*-os szállodában történő elhelyezésre, igény szerint.


Ellátás
Kairóban és Luxorban félpanziós ellátás áll Vendégeink rendelkezésére. Hurghadán, Vendégeink igényeihez igazodva, félpanziós vagy all-Inclusive ellátást is biztosítunk, a választható lehetőségek közül.


Szolgáltatás
Vendégeink által választott programjainkhoz igazodva, minden esetben biztosítjuk, helyszíntől függően a szükséges belépőket, ezen felül magyar idegenvezető tolmácsolásával szeretnénk, a megtekintett helyszínek, épületek, múzeumok világát, történetét és üzenetét átadni, illetve megismertetni Kairóban és Luxorban.


Útgarancia
Az út létszámtól függetlenül indul, felár NÉLKÜL!


Idegenvezetés
Kairóban minden esetben magyar nyelven, Luxorban 6 fő részvételétől biztosítjuk, az angol nyelvű helyett!
 Program részletes leírása
1. nap
Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti járatával. A megérkezést követően minden kedves Vendégünk számára transzfert biztosítunk, majd a szobák elfoglalását követően a vacsora keretében megismerkedhetnek a helyi ételek sajátosan egzotikus ízvilágával.


2. nap
A reggeli elfogyasztását követően egész napos városnézésre invitálunk minden kedves érdeklődőt. Elsőként a Gízai PiramisokVölgytemplom, illetve Egyiptom egyik talán legismertebb jelképe a Szfinx várják az ókor csodái iránt érdeklődő Vendégeinket. Igény szerint különdíj ellenében lehetőség nyílik, az adott naptól függően valamelyik piramis, belülről történő megtekintésére is. A Papirusz Múzeumban megismerkedhetünk a papiruszkészítés évezredes hagyományokkal rendelkező mesterségével, majd a Parfüm Palotában betekintést nyerhetünk, a már a fáraók idején is létező, titkos recept alapján előállított, parfümök és különleges illóolajok egyedülálló világába. Programunkat délután az Egyiptomi Múzeumba tett látogatással folytatjuk, ahol különdíj ellenében, megtekinthető a királyi múmiák terme is. Utolsó állomásként a Khan El Khalili bazárban lehetőség nyílik a hatalmas, főként helyi ajándéktárgyakból álló kínálat megtekintése mellett vásárlásra, illetve, hogy utasaink belekóstolhassanak egy hamisíthatatlan egyiptomi kávézó életébe, melyet a nap befejezéseként, a szállodában elfogyasztott vacsora követ.


3. nap
Reggeli után Vendégeinknek szabadprogram, vagy érdeklődés szerint választható fakultatív programok állnak rendelkezésre. A nap befejezéseként este transzfer a repülőtérre és utazás Luxorba. A hotelben a szobák elfoglalása.


4. nap
Felfedező utunk következő állomásaként újabb egész napos kirándulással szeretnénk az eddig megszerzett élményeket tovább gazdagítani. Délelőtt megtekintésre kerülnek a nyugati part méltán híres nevezetességei, úgy mint a Memnón-kolosszusok, Királyok Völgye, Hatsepszut temploma, illetve az alabástrom műhely. A Királyok Völgyében három sírkamrába is betekinthetnek a látogatók. Különdíj fejében, Tut Ankh Amun legendás sírja is megtekinthető. A délutáni program a karnaki templom megtekintése, illetve luxori templom látogatása. A nap utolsó állomásaként az esti órákban utazás légkondicionált busszal Hurghadára, ahol a szobák elfoglalásával végződik a nap.


5-7. nap
Reggeli után vendégeink tetszés szerint választhatnak szabadprogramot, illetve részt vehetnek a rendelkezésre álló fakultatív programok bármelyikén.


8. nap
Reggeli, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás Kairón keresztül Budapestre.
 Kérjük ehhez az utazáshoz válasszon az alábbi hurghadai hotelek közül! 

Kairóban és Luxorban a választottal azonos kategóriájú hotelt biztosítunk!
Hotelleírás


A hotel Hurghada déli részén található, a legtermészetesebb öbölben, ami tiszta, áttetsző vizéről és fehér homokos strandjáról ismert. A Vörös-tenger kristálytiszta vize és az egyiptomi sivatag közötti üdülőhely nyugalmat áraszt. A jól megérdemelt pihenés kitűnő színhelye. Határtalan lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, szórakozásra. Rövid utazás után elérjük Hurghada központját vagy a repülőteret is.Elhelyezés

fürdőszobás, erkélyes szobában, légkondicionáló, széf, gardróbszekrény, minibár, hajszárítóEllátás

félpanzió vagy all inclusiveSzolgáltatások 
étterem,

bár,

szobaszerviz,

medencék,

vízi sportok,

szörf,

egészségközpont,

teniszpálya,

búvárközpont,

animáció
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI