Twitter
Instagram

Residence Pra Sainte Marie

Residence Pra Sainte Marie, Franciaország, Provence-Alpes-Côte d'Azur, 2017-12-16, Ellátás nélkül
Residence Pra Sainte Marie
Időpont: 2017-12-16 - 2017-12-23
Időtartam: 8 nap
Közlekedés: egyéni
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás típusa: Síutazások
 -0 % 16 250 Ft ()
Utazás száma: 52557381

Sílift: 70 m

A Residence Pra-Sainte-Marie egy új szálláshely Vars Sainte-Marie-ben 1650 méter magasan, a varsi olimpiai pálya előtt. A hagyományos építésű (kőből és fából) rezidencia 75 kényelmes, teljesen felszerelt, erkélyes apartmanjaiban kínál szálláslehetőséget. A házban található lift, beltéri medence, szauna, valamint parkolási lehetőséget is nyújt. Üzletek és étterem 200 méterre.

Elhelyezés

T2 apartman 4 fő részére (32 m2), T3 apartman 6 fő részére (38-41 m2).

Ellátás

Önellátás

Szolgáltatások

lift, beltéri medence, szauna, parkolás

Az ár tartalmazza

Szállás 7 éjre, ágyneműhuzat, úszómedence, hammam.

Helyszínen fizetendő

Idegenforgalmi adó 1,5 €/fő/éj. Kaució 300 €/apartman. Végtakarítás 55-65 €. Háziállat 50 €/hét. Babaágy 30 €/hét. Wi-Fi 5 € vagy 15 €/hét.

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI