Twitter
Instagram

Repülj és vezess! - Skócia röviden

Repülj és vezess! - Skócia röviden, Egyesült Királyság, Skócia, Glasgow, 2018-04-18, Reggeli
Repülj és vezess! - Skócia röviden
Időpont: 2018-04-18 - 2018-04-21
Időtartam: 4 nap
Közlekedés: egyéni
Ellátás: Reggeli
Utazás típusa: Körutazások
 -0 % 87 900 Ft ()
Utazás száma: 58855117

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Program

A varázslatos és misztikus Skócia az aktív utazást, a felfedezést kedvelők fellegvára. A rengeteg természeti és történelmi látnivalót a hangulatos vidéki kastélyok teszik még változatosabbá.

1. nap: Edinburgh - Stirling - Inveraray - Oban

Érkezés Edinburghba, vagy Glasgowba, bérautó felvétele a repülőtéren, és indulás Trossachs gyönyörű vidékén át Skócia szívébe. Útközben érdemes megállni az ország egyik legnagyobb, és legjelentősebb váránál Stirling városában. Majd a látványos Loch Lomond melletti úton haladva érik el a Loch Fyne partján található Inveraray Kastélyt, mely 17. század óta a Campbell-klán mindenkori fejének, Argyll hercegének otthona (és szerepelt a Downton Abbey 3. évadában is). Tovább utazás Oban-ba, szállás a környéken. 

2. nap: Oban - Fort William - Loch Ness - Inverness

Reggeli után Oban felfedezése. A McCaigs toronyból tiszta napokon akár Mull szigetéig is el lehet látni. Majd indulás a Ben Nevis lábánál fekvő Fort Williambe, ahol ki lehet próbálni Skócia egyetlen felvonóját, a 670 méter magasra felvivő Aonach Mor-t. Északkelet felé,a Kaledóniai Csatorna mellett haladva jutnak el Invernessbe, a Skót Felföld fővárosába. Útközben álljanak meg Loch Nessnél, hátha lencsevégre kapják Nessie-t. Szállás Inverness környékén

3. nap: Inverness - Royal Deeside - Perth

Reggeli után álljanak meg a Cullodeni csata helyszínénél (a skót mohácsi csata), majd továbbutazás Speyside és a whisky vidék szívébe. Ezen a részen sok whisky párló üzem található: pl. Glenfiddich, Glen Grant, Dallas Dhu. Majd a Spey folyó mentén autózás Braemar-ba, a Dee folyó völgyében található csodás vidék központjába. A Balmoral Kastélyt, a királyi család nyári rezindeciáját, májusban, júniusban és júliusban lehet meglátogatni. A többi hónapban javasoljuk a Braemar Kastély felkeresését. Majd dél felé haladva, a gyönyörű kilátással kecsegtető Spittal of Glenshee-n keresztül érkeznek Perth-be. 

4. nap: Perth - Edinburgh/Glasgow

Amennyiben idejük engedi, keressék fel a Skócia védőszentjéről elnevezett St. Andrews-t, az egykori katderális romjait, és a Kastélyt. A városban a 15. század óta lehet golfozni, így ha kedvelik ezt a sportot, feltétlenül látogassanak el az Old Course-ra. Majd indulás Edinburgh/Glasgow repterére, az autó leadása, és hazaindulás. 

 

Alapar-tartalmazza
a szállást 3 éjszakára vendégházakban, kétágyas elhelyezéssel, reggelis ellátással, 
és az autóbérlést 4 napra (Ford Fiesta vagy hasonló típusú autó), biztosítással. 
Alapar-nem-tartalmazza
a repülőjegyet, és a repülőtéri illetéket, 
a benzinköltséget, 
a letétet az autó felvételekor,
és a személyes kiadásokat. 
Kiutazas-leirasa

Lehetséges indulási napok Budapest - Edinburgh - Budapest közvetlen járattal: Április, Május: kedd, csütörtök, vasárnap, Június-Október: hétfő, csütörtök, péntek, vasárnap.

Vizum-txt
Magyar állampolgároknak nem szükséges vízum a beutazáshoz.
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI