Twitter
Instagram

Les Résidences de Valloire Centre

Les Résidences de Valloire Centre, Franciaország, Rhône Alpes, Savojai Alpok, Valloire - Valmeinier, 2018-03-24, Ellátás nélkül
Les Résidences de Valloire Centre
Időpont: 2018-03-24 - 2018-03-31
Időtartam: 8 nap
Közlekedés: egyéni
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás típusa: Síutazások
 -0 % 20 800 Ft ()
Utazás száma: 52294605

Sílift: max. 300 m

Síbusz: nincs

Valloire központjában, maximum 300 méterre a sípályáktól. Korcsolyapálya, úszómedence, üzletek és szupermarketek közelében.

Elhelyezés

2-6 fős apartmanokban

Ellátás

Önellátás

Helyszínen fizetendő

Ágyneműhuzat (17 €/franciaágy), végtakarítás (50-120 €/apartman). Kaució: 200-400 €/apartman.

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI