Twitter
Instagram

Akciós téli hétköznapok - Hotel Kapitány**** - Sümeg

Hotel Kapitány - Magyarország - Balaton
Hotel Kapitány
Hotel Kapitány
starstarstarstar
Ellátás: Félpanzió
Közlekedés: egyéni
Időpontok száma: 42 időpont
A szervező utazási iroda megjelölése: Akciós téli hétköznapok - Hotel Kapitány**** - Sümeg
Infó-szöveg
Hagyja, hogy a Hotel Kapitány**** kényeztesse Önt!
Alapar-tartalmazza

Érvényes: 2017. december 3. – 2018. március 2. között, hétköznap (vasárnap és péntek között), kivéve kiemelt és ünnepi időszakok, min. 2 éjszaka foglalása esetén

A csomag tartalma:

Szállás standard kétágyas szobában,

Bőséges Büféreggeli, Büfévacsora a Chef ajánlásával,

A szálloda wellness részlegének használata: úszómedence, wellness medencék, gyermek medencék, pezsgőfürdő, relax szoba, külső medencék (máj.-okt.), + 100 m2 pezsgőfürdő élményelemekkel + új gyermekmedence csúszdával,

Szauna-sziget használata: infra szauna, finn szauna, gőzkabin, szoft szauna,

TechnoGym fitneszterem, kardiogépek, fürdőköpeny és szauna lepedő használata biztosított.

Alapar-nem-tartalmazza

Térítés ellenében igénybe vehető mélygarázs 1.000 Ft / személyautó / éj áron

Az idegenforgalmi adót az árak nem tartalmazzák, mértéke 430,-Ft/fő/éj, mely a helyszínen fizetendő (18 év felett).

A-teruletrol
Sümeg (németül Schimeck, horvátul Šimeg) város Veszprém megyében, a Sümegi járásban. A település eredetileg Szent István király korától az 1950-es megyerendezésig Zala vármegyéhez tartozott. A város számos történelmi emlékkel és műemlékkel büszkélkedhet. Legismertebbek a sümegi vár, püspöki palota, Kisfaludy Sándor szülőháza, őskori kovakő bánya.
Leiras

Várkapitány úr AJÁNDÉKA:

Történelmi lovasjátékok (program szerdán garantált 17:00 órai kezdettel, a programváltozás jogát A HOTEL fenntartja)

Az I.TÖRTÉNELMI ÉLMÉNYPARKBAN hatalmas középkori játszótér, hadigép kiállítás és török ostromtábor várja a kicsiket és nagyokat egyaránt!

Ingyenes internet- és WiFi használat;Ingyenes parkolási lehetőség szállodánk előtti őrzött, zárt parkolóban. (Térítés ellenében igénybe vehető mélygarázsunk 1.000 Ft / személyautó / éj áron)

VÁRKAPITÁNY ÚR EXKLUZÍV PROGRAMAJÁNLATA SZÁLLÓVENDÉGEKNEK:

Előadáshoz szorosan kapcsolódó fakultatív szolgáltatások a FENSÉGES KÖZÉPKORI LAKOMA a Várkapitány Úr Nagy Lovagtermében, vagy a Várcsárdában.

A középkori lakoma menüje: aperitifként pálinka, középkori sárgaborsópüré leves, kemencében sült libacomb (gyermekeknek csirkecomb), egészben sült burgonya, káposztasaláta, gyümölcsös pite, és a vacsora ideje alatt (kb. 18:30 órától 20:00 óráig) fehér- és vörös folyóbor, valamint szódavíz korlátlan fogyasztása. A lakoma menüsora kötött, attól eltérő étel rendelésére nincs lehetőség!

(Ételintolerancia, speciális diéta esetén a szálloda éttermében biztosítanak lehetőséget a félpanziós vacsora elfogyasztására.)  Az étkezés a kor hagyományainak megfelelően kézzel történik (az aznapi félpanziós vacsora helyett), jelmezbe öltözött vitézek és várúrhölgyek szolgálják ki a vendégeket, és a vacsora ideje alatt cigányzene szól.

Szállóvendégek részére most kedvezményes áron: + 2.000 Ft/ fő.  A lakoma 7 éves kor alatt ingyenes, 7-14 éves kor között + 1.500 Ft/ gyermek!

Amennyiben Ön is részese kíván lenni a műsort követő kulináris élvezetnek, kérnénk, hogy részvételi szándékát előre szíveskedjen jelezni megrendelőjében, foglalásában!

A lakomára a helyszínen (recepción) a program napján 14:00 óráig van lehetőség jelentkezni, illetve az előzetes regisztrációt is eddig az időpontig lehet visszamondani. (14:00 óra utáni módosítást nem áll módunkban elfogadni, az előzetesen regisztrált középkori lakoma felára kiszámlázásra kerül!)

AZ ÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT A HOTEL FENNTARTJA!

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.