Twitter
Instagram

Csupa csoki nap, nem csak gyerekeknek!!

Csupa csoki nap, nem csak gyerekeknek!! - Ausztria
Csupa csoki nap, nem csak gyerekeknek!!
Csupa csoki nap, nem csak gyerekeknek!!
Ellátás: Önellátás
Közlekedés: autóbusz
Időpontok száma: 3 időpontok
Ellátás
Önellátás
Közlekedés
Autóbusszal
Program
Indulás reggel 7:00-kor Budapest, 14. kerület, Hősök tere, Műcsarnok melletti buszparkolóból (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Első állomásunk Kittsee-n, a Hauswirth Csokoládégyár. A megérkezéskor videóvetítés keretében megtekinthetjük az édességek előállításának fortélyait. Később megismerkedünk a csoki és édességgyártás szempontjából legfontosabb alapanyag, a kakaó történetével - annak felfedezésétől az európai uralkodókhoz való eljutásán keresztül napjainkig. A múzeumban továbbá a csokoládé és édességgyártáshoz szükséges gépeket is megismerjük a gyártósoron végighaladva, köztük fellelhetünk muzeális értékű, egyedi, vagy nagyon régről fennmaradt tárgyakat is. A látogatás végén megkóstolhatjuk a mintaboltban árult termékeket, melyekből vásárolni is lehet!
Továbbutazunk a Bécsi Práterbe (Bécs óriási vidámparkjába), ahol a Csokoládé Múzeumban interaktív kiállításon ismerkedünk meg a csokoládékészítés, fogyasztás színes világával. Például egy program segítségével megtudhatjuk, hogy, milyen típusú csoki illik hozzánk, vagy lehetünk a saját csokoládéfilmünk főhőse (amit utána posztolhatunk barátainknak is). Az arany teremben 2,5 méter magas csokoládészobrok magasodnak a látogatók fölé. A dzsungelben megismerkedhetünk a dzsungel növényzetével, állatvilágával, és hogy hogy is néz ki élőben egy kakaófa termése, mielőtt a farmerek leszüretelik. A túra végén lehetőség van csokoládé mintaboltban mindenféle színű, formájú, ízesítésű csokoládékülönlegességet vásárolni.
Ezt követően szabadprogram a Práterben. Indulás haza a délutáni órákban. Visszaérkezés az esti órákban a kiindulási helyre.
Az ár tartalmazza
Az autóbuszos utazás, és az idegenvezetés költségét.
Az ár nem tartalmazza
Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (buszon fizetendő)
Belépők hozzávetőleges árai kb.:
12 €/fő (Csokoládé Múzeum)- Csoportos jegyár. További kedvezmény nem érvényesíthető.
BBP biztosítás: 550 Ft/fő (70 éves korig)
BBP biztosítás: 1.100 Ft/fő (70 év felett)
A program az időjárástól függetlenül indul.
20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
Kedvezmények
Részvételi díj: 9.990 Ft/fő Akciós ár: 7.190 Ft/fő

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.