Twitter
Instagram

Bari *** egyéni városnézés 4 nap

Bari *** egyéni városnézés 4 nap, Tenger - Hajóutak, Földközi-tenger, Bari, 2018-01-14, Reggeli
Bari *** egyéni városnézés 4 nap
starstarstar
Időpont: 2018-01-14 - 2018-01-17
Időtartam: 4 nap
Közlekedés: repülő
Ellátás: Reggeli
Utazás típusa: Városlátogatások
 -0 % 64 900 Ft ()
Utazás száma: 53815135

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Bari *** egyéni városnézés 4 nap: Bari városa Puglia központja. Puglia tartománya Olaszország kevésbé ismert, de nagyon izgalmas vidékének számít az olasz csizma déli sarkában. Széles völgyekkel és finom homokos strandokkal várja az utazni vágyókat - látnivaló van bőven és Puglia gasztronómiai értékei is megérik az utazást. Bari belvárosa önmagában is megér egy napot - a kikötőben a halászok kínálják frissen fogott zsákmányukat - polipok, különféle halak, garnélák és tengeri sünök várják a pultokon, hogy eljöjjön értük egy nagy hangú asszonyság és órákkal később feltálalja a belőlük készült levest, grillezett vagy sült tengeri finomságot.
Program

1.nap - Budapest, Bari

Elutazás menetrend függvényében Bariba Budapestről. Utazás a szállodába egyénileg (transzfer foglalható), a szobák elfoglalása.


2.nap - Bari

Reggeli után szabadprogram.


3.nap - Bari

Reggeli után szabadprogram.


4.nap - Bari, Budapest

Reggeli után a menetrend függvényében utazás egyénileg a repülőtérre (transzfer foglalható), majd hazautazás Budapestre menetrend szerinti járattal.

Alapár tartalmazza

a repülőjegyet WIZZAIR menetrend szerint közlekedő járatán Budapest- Bari – Budapest útvonalon, a szállást 3 éjszakára 3*-os szálloda standard kétágyas szobáiban kontinentális reggelis ellátással valamint személyenként 1 db kézipoggyászt (max 10 kg, 55x40x23cm) . Fedélzeti ellátás térítés ellenében! várható szálloda: Hotel Boston ***. A repülőjegy foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Alapár NEM tarlalmazza

a repülőtéri illetéket (25 000 Ft/fő), az útlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást és az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő), buszos gyűjtőtranszfer reptér-központi pályaudvar-reptér útvonalon 5 900 Ft/fő költségen.

Kiutazas-leirasa

Budapest - Bari, Bari - Budapest útvonalon menetrend szerinti járattal. személyenként 1 db kézipoggyászt (max 10 kg, 55x40x23cm), minden feladott poggyászért fizetni kell. Fedélzeti ellátás térítés ellenében. A repülőjegy foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le. Buszos gyűjtőtranszfer a reptér-központi pályaudvar-reptér útvonalon 5 900 Ft/fő költségen foglalható!

Etkezes-leiras
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
Vízum infó
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak.
Várható kötelező költségek a helyszínen
helyi idegen forgalmi adó kb. 3 EUR/fő/éj
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI