Twitter
Instagram

Ayodya Resort Bali

Ayodya Resort Bali, Indonézia, Bali, 2018-06-15, Reggeli
Ayodya Resort Bali
starstarstarstarstar
Időpont: 2018-06-15 - 2018-06-23
Időtartam: 9 nap
Közlekedés: repülő
Ellátás: Reggeli
Utazás típusa: Tengerparti
 -0 % 369 900 Ft ()
Utazás száma: 51484090

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

A szervező utazási iroda megjelölése : Bali - Ayodya Resort 5* repülővel

Az Ayodya Resort Bali szállása Nusa Dua strandjának fehér homokos partja mentén helyezkedik el. A gyönyörű kilátással rendelkező kényelmes szálláshelyhez egy 300 méteres privát partszakasz és egy nagy kültéri medence tartozik.

Az Ayodya zöldellő trópusi kertben elhelyezkedő szobáiból a lagúnára, a medencére vagy az Indiai-óceánra nyílik kilátás. A szobák saját erkéllyel és márvány fürdőszobával felszereltek. Síkképernyős TV is várja a látogatókat.

A vendégek edzhetnek a fitneszközpontban, vagy felkereshetik az Ayodya fürdőrészlegét egy nyugtató masszázsért. Ezen kívül strandröplabdázási lehetőség, játszótér és egy játékszoba is igénybe vehető.

Az Ayodya Resort Bali mediterrán, olasz és japán éttermekkel várja vendégeit. A Rama Lounge & Terrace koktélokat, a medence mellett elhelyezkedő Surfer's Corner pedig könnyű ételeket kínál.

Utazásról

repülővel, az EMIRATES menetrend szerinti járatával

Ellátás

reggeli

Az ár tartalmazza

a repülőjegyet, a szállást, a reggelit, a transzfert, a helyi magyar nyelvű asszisztenciát, a tartózkodás függvényében 3 vagy 5 kirándulást és egy AJÁNDÉK masszázst vagy egy üveg bort.

Az ár nem tartalmazza

repülőtéri illeték (kb. 110 000 Ft/fő), a főszezoni felár (Karácsony/Szilveszter), az útlemondási biztosítás (1,5%), valamint a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás.

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...
UI