Twitter
Instagram

Also Del Mar

Also Del Mar, Dominikai Köztársaság, Punta Cana, 2017-12-09, All inclusive
Also Del Mar
starstarstarstarstar
Időpont: 2017-12-09 - 2017-12-16
Időtartam: 8 nap
Közlekedés: repülő
Ellátás: All inclusive
Utazás típusa: Tengerparti
 -0 % 373 990 Ft ()
Utazás száma: 49813226

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

A szervező utazási iroda megjelölése: Alsol Del Mar
Általános Információk

A szálloda kb. 15 perces autóútra található Punta Cana repülőterétől, közvetlenül a tengerparton. A szállodában éttermek, bárok és szabadtéri medence várja a vendégeket.
Szobák: A szálloda összesen 122 stúdióval és apartmannal rendelkezik. A deluxe stúdiók felszereltsége: fürdőszoba, hajszárító, erkély/terasz, légkondicionáló, széf, televízió.

Tervezett program: 
1.nap: Utazás Budapestről a Dominikai Köztársaságba, egy átszállással. Transzfer a szállodába egyénileg (felár ellenében privát transzfer kérhető).
2-7. nap: Szabadprogram a szállodában.
8-9. nap: Transzfer a repülőtérre egyénileg (felár ellenében privát transzfer kérhető).  Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.
A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, 7 éj szállás, all inclusive ellátás.
A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték (143.000 Ft/fő), transzfer, útlemondási biztosítás (a teljes részvételi díj 1,3 %-a), idegenvezetés, fakultatív kirándulások, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás, turistakártya (kb. 10 USD/fő), kilépési illeték.
Fontos foglalási információk: a repülőjegy kiállítás után nem módosítható, nem visszatéríthető. A részvételi díj a szabad helyek függvényében emelkedhet. Magyar állampolgároknak a hazaérkezéstől számított +6 hónapig érvényes útlevél szükséges az utazáshoz.


Ellátás

 all inclusive

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...
UI